Wij zijn Pacific Fish

img-6

Pacific Fish in Rotterdam

Niet zomaar de zoveelste viswinkel, traiteur en visrestaurant in Rotterdam. Pacific Fish is als familiebedrijf ontstaan uit liefde en passie voor al het verse en gezonde wat de zee ons geeft. Een passie die wij maar wat graag met u delen.

img-7

Vis is écht ons "ding"

Al dit goede en gezonde uit de zee stroomt van jongs af aan door onze aderen. Van kinds af aan zijn wij dol op vis. Door de jaren heen is deze liefhebberij uitgegroeid tot een ware passie. Daarom voor onze familie een logische stap om ons visrestaurant te starten. Begin 2019 zijn de deuren aan de 1e Middellandstraat geopend. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling.

Topkwaliteit en vers

Met ons team van visspecialisten zetten wij onze liefde, samen met de topkwaliteit verse vis, om in een smaakvol eindproduct. Vrijwel al onze visproducten worden dagelijks vers aangeleverd en bereid voor u in onze professionele keuken. Ons team adviseert u graag voor de smakelijkste combinaties. Staat uw favoriete menu niet op de kaart? Geen probleem, wij spelen in op uw wens en bereiden het ter plekke voor u. Iedere dag weer staan wij voor u klaar in onze viswinkel en restaurant. Kom bij ons langs in Rotterdam. Ervaar en proef onze passie terug in onze verse visproducten. Kom langs en geniet!